Ulaşım Esnaf Odaları ve Birlikleri üyeleriyle iftar programında bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ramazan ayında barışmayı, dost olmayı, kucaklaşmayı her zaman arzu eder ve bunu büyütmeye çalışırız" dedi.

Yenikapı’da bulunan Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde, Ulaşım Esnaf Odaları ve Birlikleri üyeleri iftar programı düzenledi. Programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı. Düzenlenen programda İstanbul ulaşımı hakkında konuşuldu. Program sonunda yeni resmi taksi şoförü kıyafeti tanıtıldı.

İftar yemeği sonrası konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ramazan ayında barışmayı, dost olmayı, kucaklaşmayı her zaman arzu eder ve bunu büyütmeye çalışırız. Ramazan ayında aynı zamanda vicdan sahibi olmayı, herhangi bir vatandaşa kucak açmayı, onun yoksulluğunu gidermeyi, onun acılarını paylaşmayı biliriz. O çerçevede hareket ederiz. Yunus Emre der ki; ’İlim ilim bilmektir. İlim kendin bilmektir. Sen kendini bilmezsen bu nice okumaktır’" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından taksicilerin yeni resmi kıyafeti tanıtıldı. Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu iki taksi şoförüne yeni kıyafetleri takdim ederken, tüm şoförlere hediye edileceğini vurguladı. Programın sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.