Keşanlı Avukat ve Memleket Partisi Edirne İl Başkan Yardımcısı Olgu Karataşoğlu, Memleket Partisi’nden istifa ederek CHP Edirne Milletvekilliği aday adaylığını düzenlediği bir basın toplantısı ile açıkladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Edirne'nin Keşan ilçesinde daha önce CHP’den istifa ederek Memleket Partisi’ne geçen ancak gördüğü lüzum üzerine Memleket Partisi’nden istifa ederek yeniden CHP'ye üye olan Avukat Olgu Karataşoğlu, Edirne Milletvekilliği'ne aday adaylığını açıkladı.

Memleket Partisi'nde 2 yıldan bu yana İl Başkan Yardımcılığı ve Hukuk İşleri Başkanlığı yaptığını anımsatarak, aktif siyasette yer almak ve Türiye'nin bekası için yeniden CHP'ye dönme kararı aldığını ifade eden Karataşoğlu, bu kararında partili dostları, Keşan halkı ve müvekkil çevresinin etkisi olduğunu belirterek, 14 Mayıs’ta yapılması planlanan genel seçimlerde CHP'den Edirne Milletvekili olabilmek için aday adayı olduğunu söyledi.

GAYEMİZ ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARININ YOLUNDAN YÜRÜMEK

"Bizim gayemiz Atatürk İlke ve İnkilapları doğrultusunda toplumumuzun sosyo ekonomik ve kültürel gücünü yükseltmek, ülkemizin içinde bulunduğu bu maddi krize çözüm bulmak, bu bağlamda vatandaşlarımıza yardım etmektir" diyen Karataşoğlu,  "Diğer aday adayı arkadaşlarım ve halkımızla gireceğimiz bu mücadelede bulunmaktan iftihar ediyorum. Genel seçime gidilen bu süreç, sizinle bir arada olmak gerçekten toplumun bekası için önem arz etmektedir. Milletimizin üzerindeki bulutları dağıtacak, ufkunu aydınlatacak, önünü açacak ve huzura kavuşturacak güçlü nefes olacak aday benimdir ve karşınızda hazırım" diye konuştu. Karataşoğlu, her biri birbirinden değerli milletvekili adayı arkadaşlarıyla ülkenin her yanına ses vereceğine söz verdi.