ABD’li şirket Univar Solutions, Kale Kimya’yı satın almak için anlaşma imzaladığını açıkladı.

Univar Solutions Inc., Kale Kimya’yı satın almak için anlaşma imzaladığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre; Kale Kimya, yüzey aktif maddeler, emülgatörler, koruyucu maddeler, UV filtreleri, parfümler, polimerler, iklimlendiriciler, esterler ve yumuşatıcılar dahil olmak üzere güzellik ve kişisel bakım ürünlerini içeren geniş kapsamlı bir ev ve endüstriyel temizlik ürünleri portföyü de sunuyor. Satın almanın yılın birinci çeyreğinde gerçekleşeceği belirtildi.

Global Ingredients & Specialties Başkanı Nick Powell, "Yakında Kale Kimya’yı Univar Solutions ailesine katacağız. Pazardaki değişen tüketici trendlerinden yararlanmaya devam ederken, onların deneyim ve bilgileri bölgedeki müşterilerimizi destekleyecektir" dedi.

Kale Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Birgen Kaleağası Özemre şunları söyledi: "Bu satın alma, pazar lideri itibarı, uzman teknik desteği, yenilikçi ruhu ve müşteri hizmetlerine kararlı bağlılığı paylaşan iki şirket arasındaki büyük bir uyumdur. Bu, çalışanlarımızın ve ürünlerimizin gelişimini daha da destekleyecek. Univar Solutions ile birleşik bir şirket olmayı dört gözle bekliyorum."