Dr. Erkan Tuğral

Tüm Makaleleri

Dr. Erkan Tuğral

Dr. Erkan Tugral Antalya da dogdu. Antalya Akdeniz Üniversitesi Tip fakültesi nden mezun oldu. Akdeniz Ünv.Tip Fakültesi Fizyoloji bölümünde Phd Doktora Programini tamamladi.

2003 te Bulgaristan Sofya da Dünya Fizyoloji Kongresi nde en iyi genc bilim adami ödülünü aldi. Arastirmasini daha sonra Rusya da Yaroslavl Sehrinde bir yil sonraki Dünya Kongresinde sundu.



ABD de California Universitesi San Francisco da görevli Prof. Dr. Herb Meiselmann ile ortak Fizyoloji alaninda bilimsel arastirmalarda bulundu.



2007 de Ingiltere de Liverpool Universitesi Tip fakültesi Kalp Cerrahisinde calisti. , Oxford Üniversitesi Tip Fakültesi egitim hastanesi Londra Canterbury Acil servisinde görev aldi ve Brighton Durrington GP Surgery Merkezinde calisti.



Almanya da Frankfurt Giessen Üniversitesi Tip Fakültesi, NRW , Baden Württemberg ve Niedersachsen Wolfsburg Helmstedt Helios Klinik te uzun yillar Innere Medizin –dahiliye bölümünde Kardiologie gastroenterologie ve geriatrie bölümlerinde görev yapti.



2020 de Isvicre Zürich e geldi. Kardiolog Dr. Serafettin Onk ile birlikte Höri Praxis te Herz und Allgemein Innere Medizin--- Kalp ve Genel Dahiliye Praxisinde hizmet vermektedir.



Son Alman genel secimlerinde CDU dan Wolfsburg bölgesi milletvekili adayi oldu. ATV, show TV ,Kanal D ,TGRT, beyaz TV gibi avrupa ulusal kanallarda ve kanal Avrupa NRW de TV programlari yapti.

Kllinik am Südring Alman dizisinde Köln Stüdyolarinda doktor rolünde SAT 1 kanalin da oynadı.