Hülya Eren, İsviçre siyasetinde ülkemizi başarıyla temsil ediyor...

Ülkemizi İsviçre'de başarıyla temsil eden Hülya Eren Belediye Meclisi'ne aday oldu.


I M G 6669

Yıllardır sürdürdüğü başarılı çalışmaları Belediye Meclisi üyeliği ile devam ettirmek isteyen Eren, seçim çalışmalarını özenle sürdürüyor.


Avrupa'da yaşayan Müslümanların mezar taşı onarımı gibi faaliyetleri ile adını duyuran Hülya Eren, eğitim ve yardım faaliyetleri ile de dikkat çekiyor.


Seçimler 28 Nisan’da

TDH TÜRK HABER olarak kendisini desteklediğimizi belirtiyor, tüm yurttaşlırımızı kendisine oy vermeye davet ediyoruz.

İsviçre Halk Partisi (SVP) adayı Hülya Eren, Kanton Luzern’den Büyük Belediye Meclis Üyesi olma yolunda hızla ilerliyor.
 

Hülya Eren kimdir?

21 Ekim 1974 doğumlu Eren, İsviçre’nin  çifte vatandaşlık statüsüne sahiptir.

Üç kız çocuğu annesidir. 

Tercümanlık ve gönüllü danışmanlık hizmetleri yapmaktadır.

DEUTSCH - ÜBER MICH

Ich heisse Hülya Eren

Ich habe 3 wunderbare Töchter 

Seit 10 Jahren helfe ich Ehrenamtlich den Menschen als Dolmetscherin, Assistentin für die Waschrituelle, Angehörige Betreuung, Grabpflege und Grabbepflanzung.
Da ich selbst Angehörige verloren habe und die Kraft nicht hatte, weiss ich wie es sich anfühlt hilflos zu sein, deshalb möchte ich mich für Euch einsetzen.


Wir sind ein Hilfsverein, wir unterstützen Leute, denen es finanziell nicht so gut geht, in dem wir preisgünstige Grabsteine, Pflanzen, diverser Grabschmuck usw. anbieten. Wir transportieren die Grabsteine zum gewünschten Friedhof und montieren diese nach den dort geltenden Regeln.