MAZLUM ÇOCUKLARIN SÖZCÜSÜ ŞİRİN, İSTANBUL’DA İNSANLIK NÖBETİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

UYGUR HABER VE ARAŞTIRMA MEERKEZİ(UYHAM)

İnsanlık düşmanı Komünist Çin’in  İşgalindeki Doğu Türkistan’da   ailelerinden zorla koparılan, Müslüman Uygur Çocuklarını  kurduğu Çin Çocuk Kamplarına hapsederek insan doğasına ve Yaradanımızın  takdirine aykırı   bir şekilde Çinliye dönüştürmek isteyen  Uygur çocukları başta ve benzer  insanlık düşmanı rejimlerin zulmettiği Dünya çocuklarının uluslararası Sözcüsü  İnsan hakları aktivisti Sayın Mustafa Ruhi Şirin,  İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı Trabya semtinde bulunan Çin Başkonsolosluğu önündeki insanlık   Nöbetini kesintisiz sürdürmeye devam ediyor.

Dünya Çocuklarının Uluslararası  Sözcüsü Sayın Mustafa Ruhi Şirin  en son eylemini kişisel  Facebook sosyal medya paylaşımı üzerinden şöyle duyurdu :

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

               TRABYA SAHİLİ’NDE ÜÇ DAKİKALIK İNSANLIK NÖBETİ

Şu Beş  tarihi Unutmayalım : 1917, 1948, 1940, 1967 ve  7 Ekim 2023

  • Bugün dünyanın en büyük sorusu: Gazze-Filistin’in insanlık için anlamı nedir?..
  • Bu soru cevapsız kaldıkça sadece Gazze’nin değil DOĞU TÜRKİSTAN’ın  sorusu da öldürecek bizi.
  • Öneri: Gazze’yi, Doğu Türkistan’ı “söz” ile savunanlardan uzak durursanız beş kıtada ayağa kalkan ve yürüyenlerle İnsan Onuruna Saygı Çağı’na öncülük edebilirsiniz.
  • Karar sizin: Hür mü yaşamak istiyorsunuz?.. Adı konulmamış köle gibi mi?..

Sayın Mustafa  Ruhi Şirin’e Dua, Minnet  ve Şükranlarımızla  :

  • Yüreğinden, Şafkat, merhamet ve Yüksek İnsanlık onuru fışkıran  ruh ve yüreğinizi Allah bereketlendirsin. Sağlık, esenliğiniz ve insanlık grevinizi yerine getirmek yolundaki çalışmalarınız hiç durmasın ve artarak devam etsin. İyi ki varsınız çok şükür.
  • Doğu Türkistanlı insan, Türk ve Müslümanların insandaşları, soydaşları ve dindaşlarınca Çin soykırımı karşısında yalnız ve tek  kendi başına bırakıldığı ve hatta bazı dindaşlarınca ihanete uğradığı bir süreçte sizin bu tek başınıza yılmadan ve yorulmadan Uygur  çocuklarını ve Çin’in Uygurlara yönelik soykırım cinayetlerini  gündemde tutmanız bizim için çok önemli ve değerlidir.
  • Allah sizden razı olsun. Amin. Dua selam saygı  ve muhabbetle.
  • Müktedirge Yar bolmak Her Kişinin İşi – Yıkılganga yar bolmak er ve yiğit kişinin işidir (Uygur ata sözü)