2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi’ndeki karṣılaṣmalada dünyaya adını duyuran ve ṣampiyon olan kadınlarmız Türk milletine büyük bir sevinç yaṣattı. Bu sevinci, baṣarıyı kıskanan yobaz takımı hemen sahneye indi ve kusur, kabahat arayarak sosyal medaya üzerinden çamur atmaya baṣladı. Çamurun lekesi ise kendi ellerinde,  dillerinde kaldı. 

******

CEV 2023 Avrupa bayanlar Voleybol ṣampiyonluk maçları baṣlamadan önce süslüman; fitne fesatlar akrep gibi pusudaydı. 

Filenin Sulatanları voleybol mücadelesinde de karṣılaṣmaları tek tek kazanırken... Önce dünyada sonra Avrupa'da adeta destan yazdı. 

Filenin Sultanlarının baṣarısından rahatsız olan ve kanları beṣ kuruṣ etmeyenler, fetvalar bile verdi... Onları artık kimse ciddiye almıyor, adam yerine bile koymuyorlar,  kan kaybediyorlar! Artık Türk milleti ve kadını uyandı!..

******

Avrupa Birliĝi'nin baṣkenti Bürüksel'de Avrupa ṣampiyonu olan Filenin Sultanlarını milyarlarca sporsever heyacanla merakla izliyordu. ATATÜRK'ÜN güvendiĝi, deĝer verdiĝi CUMHURIYET'in kızları adeta Cumhuriyetin 100. yılında Umay Ana, Kara Fatma, Ṣerife Bacı gibi çoṣtu kükredi, örnek oldular...

*****

İ.Melih Gökçe namus bekçiliĝine soyundu, Ebrar Milli takımdan atılsın diye açıklama yaptı. T.C. devletin haracını yiyen FETÖ'nün gizli kasasını, Sayın R.T. Erdoĝan kulaĝını boṣ yere çekip görevden almadı. Keṣke seni T.C.Vatandaṣlıĝından atsalara da, asalak zındıktan Türk milleti kurtulsaydı.

*****

---- E. Sofuoĝlu denen Prof. bozuntusu seni kim tanır? Kim dinler? Sen Avrupa Voleybol şampiyonu gönlümüz sultanlarına sevinsen n'olur sevinmesen n'olur?

--- Cübbeli Ahmed, anlının teri ile para mı kazanıyorsun? Allah adına milleti kandırıyorsun. Boṣ boĝaz, geveze dilinle beleṣten yaṣıyorsun. Zengin 500 yıl sonra fakir 500 yıl önce cennete gidecek diyecek kadar sıĝ adamsın. Ulen sen Allahın sekreteri misin? Bedduanız tutmadı, smaçlar beyninize roket gibi isabet etti. Tanrı sporcu Türk kadını ödüllendirdi.

Size artık susun dedi.

Kur'anı Kerim'de üç kelime bir cümle vardır. Her surede ayetlerde yazar. Bir kaç sure hariç.

Henüz bu cümleleri anlamamıṣ zındıklar. 

Tanrı uludur, büyüktür; O bilen gören ve isterse baĝıṣlayandır der. Sizler kim oluyorsunuz da insanları yargılıyor, sorguluyorsunuz?  

Eĝer insanın kaderini Tanrı (Allah) çizdiyse size susmak yakıṣır. Susun, susun ve susun!  

Milleti dinden, imandan, inançtan ettiniz. Din adına yaptıĝınız sömürünün ekonomik vadesi doldu, smaçlarla amorte oldunuz. 

Filenin Sultanlarını ve emeĝi geçen yöneticileri yürekten kutluyoruz. 

Necati Aydın

Dipl.Kfm.

Journalist 

Finanzberater